Yeliz Yeşilmen aldatılma iddiaları hakkında ilk kez konuştu!

Oyuncu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından eşinin kendisini aldattığı ve bir kadınla çıplak fotoğraflarını paylaştığı yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Geride bıraktığımız gün bir magazin programında ortaya atılan iddialara göre Yeliz Yeşilmen’nin kocası bir kadınla internet üzerinden çıplak fotoğraf alışverişi yapıyor ve eşini aldatıyordu. Konuyla ilgili hemen bir açıklama yapan ve kocasının böyle bir şey yapmayacağını yaşananların bir komplo olduğunu söyleyen Yeşilmen, dedikoduların daha da büyümesinin önüne geçmek adına sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

yeliz-yesilmen-in-kocasi-3-ay-hapis-yatacak-2908839

Yeliz Yeşilmen'in açıklaması şu şekildeydi:

"Çıkan yalan haberle alakalı ilk ve son açıklamam. Bundan sonra Ne basın nede eşim dostum sormasın.Buna enerji harcamak istemiyorum. Tüm kanallar gazeteler bu açıklamalı kullanabilir.Bu konu mahkemeye intikal edip kimin bu tuzağı kurduğu bulunacak. Bulunana kadar da açıklama yapmak saçma ve gereksiz.

Konu kapandı. Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Sürüm sürüm sürünün inşallah pis" açıklamasını yaparak aldatılma iddialarına son noktayı koyarak yalanladı.

Yeliz Yeşilmen aldatılma iddiaları hakkında ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen kocası aldattı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.