Yeliz Şar kimdir? Yasak Elma'da hangi rolü oynayacak?

Yeliz Şar'ın yaşamı gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Yasak Elma dizisi Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Her bölümü ekranlara damgasını vuran Yasak Elma dizisine Yeliz Şar konuk oyuncu olarak katıldı. Peki Yeliz Şar kimdir? Yasak Elma'da hangi rolü oynayacak? Detaylar haberimizde...

Yeliz Şar kimdir? Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alan Yasak Elma izleyiciler tarafından hayranlıkla izleniyor. Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer alan diziye konuk oyuncu olarak Yeliz Şar katıldı. Peki Yeliz Şar kimdir? Yasak Elma'da hangi rolü oynayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yeliz Şar kimdir? Yasak Elma'da hangi rolü oynayacak?

Medyatava'nın haberine göre; FOX’un Yasak Elma dizisi, bu hafta yeni sezonu açtı. Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği, usta kalem Melis Civelek ile Zeynep Soyata’nın yazdığı dizi ilk bölümüyle yine seyirciden büyük ilgi gördü.
Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna bu sezon Hakan rolüyle Ahmet Kayakesen ve Hira karakteriyle Ebru Şahin katılmıştı. Dizinin kadrosuna son olarak güzel oyuncu Yeliz Şar da konuk oyuncu olarak katıldı.

FOX’un Yasak Elma dizisi, bu hafta yeni sezonu açtı. Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği, usta kalem Melis Civelek ile Zeynep Soyata’nın yazdığı dizi ilk bölümüyle yine seyirciden büyük ilgi gördü.
Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna bu sezon Hakan rolüyle Ahmet Kayakesen ve Hira karakteriyle Ebru Şahin katılmıştı. Dizinin kadrosuna son olarak güzel oyuncu Yeliz Şar da konuk oyuncu olarak katıldı.

YELİZ ŞAR KİMDİR?

Yeliz Şar, 30 Mayıs 1978 Almanya'da doğmuştur. Tam adı Lara Yeliz Şar'dır.Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Mezunudur.
2001 yılında Alişan veHande Kazanova'nın başrollerde oynadığı ''Aşkına Eşkıya'' dizisinde Lara rolü ile oyunculuğa adım attı. 2008 yılında oynadığı "Kollama" adlı dizi ile tanındı.2012 yılında "Canlı Yayın" adlı tiyatro oyunundaVolkan Severcan, Melda Gür ve Ayşen Gruda ile rol aldı.

2012 yılında, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in boşrollerinde olduğu "İşler Güçler" adlı dizide oynadı. 2013 yılında "Çakma Hayat" adlı sinema filminde oynadı.

2013 yılında Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu'nun başrolde oynadığı "Cesur Hemşire" dizisinde Suzan rolünü oynadı.

Yeliz Şar, 2 Ağustos 2013 tarihinde oyuncu Tolga Güleç ile evlendi. 2014 yılında boşandı.

2015 yılında vizyona girecek olan "Öğrenci İşleri" adlı sinema filminde Murat Akkoyunlu, Fırat Tanış, Yeliz Şar, Begüm Öner, Bülent Çolak ile birlikte rol aldı.

Tiyatro oyunları :
2012 - Canlı Yayın

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Öğrenci İşleri (Sinema Filmi)
2013-2014 - Cesur Hemşire
2013 - Çakma Hayat (Sinema Filmi)
2012 - İşler Güçler (TV Dizisi)
2011 - Sudan Sebepler (TV Dizisi)
2010 - 2011 - Dürüye'nin Güğümleri (TV Dizisi)
2009 - Çocukluk Günleri (TV Dizisi)
2008 - Limon Ağacı (TV Dizisi)
2008 - 2009 - Kollama (TV Dizisi)
2007 - Oyun Bitti (TV Dizisi)
2006 - Yaprak Dökümü (TV Dizisi)
2006 - Sev Kardeşim (TV Dizisi)
2005 - Sensiz Olmuyor (TV Dizisi)
2004 - İyi Saatte Olsunlar (TV Dizisi)
2004 - Kalp Gözü (TV Dizisi)
2003 - Rabia (TV Dizisi)
2002 - Kardelen (TV Dizisi)
2001 - Aşkına Eşkıya (TV Dizisi)

YASAK ELMA DİZİ KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.


YASAK ELMA 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elma'nın bu hafta ekranlara gelen 11. bölümünde, Ender’in eve gelmesi bütün dengeleri değiştirir. Erim’in mutluluğu için sessiz kalan Halit Ender’in elini güçlendirirken,Yıldız çaresiz bu duruma katlanmak zorunda kalır.

Öte yandan Zeynep ise şirket içi aldığı bir kararla Alihan’ı beklemediği yerden vurur. Alihan, Cem ve Zeynep yakınlaşmasından çok rahatsızdır. Bu durum onun çocukluğunda yaşadığı büyük travmayı yeniden hatırlamasına neden olur.

Yeliz Şar kimdir? Yasak Elma'da hangi rolü oynayacak? ile ilgili etiketler Yasak Elma yeliz şar kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.