Yeğenlerini okuldan almaya giden Alişan'a veliler tepki gösterdi!

Ünlü sanatçı Alişan, kısa bir süre önce kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarına sahip çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde vefat eden kardeşinin çocuklarını okuldan alan Alişan, arabasını okulun hemen önüne park edince velilerden büyük tepki gördü.

Temmuz ayı sonunda kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, kardeşinin çocuklarına kol kanat germeye, sahip çıkmaya devam ediyor. "Onlar artık benim çocuklarım" diyen Alişan söylediğini de yapıyor ve yeğenleriyle yakından ilgileniyor. Hatta aynı okulda okuyan iki yeğenini bizzat okula bırakıp alıyor.

Yeğenlerini okuldan almaya giden Alişan'a veliler tepki gösterdi!

VELİLER SESSİZ KALMADI

Medya Tava'nın haberine göre; bu tavrıyla takdir toplayan Alişan ne var ki geçtiğimiz günlerde yaptığı bir hareketle diğer velilerden tepki gördü... Çocukların okul çıkış saatinde park edecek yer olmayan ve trafiğin kilitlendiği Levent'teki bir özel okulun hemen önünde kuka(trafik konisi) konarak yer tutulduğunu gören veliler bu duruma tepki gösterdi.

Servis araçları ve anne babaların araçları nedeniyle bölgede kimse araba koyacak yer bulamazken kapının önündeki yerin kimin için tutulduğunu sorgulayan veliler daha sonra o yere Alişan'ın özel aracıyla gelip park ettiğini gördüler. Yerin Alişan'ın şoförü tarafından tutulduğu ve daha sonra Alişan'ın geldiğini öğrenen veliler yüksek sesle itiraz ettiler.

Arabasının içinde bulunan Alişan tepkilerin çoğalması üzerine okul önünden aracıyla uzaklaştı. Yaşanan bu olaydan sonra sonraki günlerde Alişan’ın şoförüne okul önünde yer tutturmadığı görüldü.

 

 

Yeğenlerini okuldan almaya giden Alişan'a veliler tepki gösterdi! ile ilgili etiketler Alişan Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.