Yeğenlerini okuldan almaya giden Alişan hakkında çıkan haberlere isyan etti

Geçtiğimiz Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'ın çocuklarına kardeşi Alişan sahip çıkıyor. Ünlü şarkıcı, "Onlar artık benim çocuklarım" dediği yeğenlerini okuldan bile almaya kendisi gidiyor. Ancak Alişan'ın geçtiğimiz günlerde okul önündeki bir hareketinin, diğer velilerin tepkisine neden olduğu iddia edildi. Alişan hakkında çıkan haberlere sosyal medyadan ateş püskürdü.

Temmuz 2021'de aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, kardeşinin emanetlerine sahip çıkıyor. "Onlar artık benim çocuklarım" diyen Alişan, yeğenleriyle yakından ilgileniyor ve kendi çocuklarından ayırmıyor. Hatta aynı okulda okuyan iki yeğenini bizzat okula bırakıp okul çıkışında ise geri alıyor.

OKULUN ÖNÜNDE ARACI İÇİN YER TUTTUĞU İDDİA EDİLDİ

Medyatava'nın özel haberine göre; bu tavrıyla takdir toplayan Alişan, ne var ki geçtiğimiz günlerde yaptığı bir hareketle diğer velilerden tepki gördü. Çocukların okul çıkış saatinde park edecek yer olmayan ve trafiğin kilitlendiği Levent'teki bir özel okulun hemen önünde kuka konarak yer tutulduğunu gören veliler, bu duruma tepki gösterdi.

VELİLER TEPKİ GÖSTERDİ


Yerin Alişan'ın şoförü tarafından tutulduğu ve daha sonra şarkıcının geldiğini öğrenen veliler, yüksek sesle bu duruma itiraz ettiler. Arabasının içinde bulunan Alişan, tepkilerin çoğalması üzerine okul önünden aracıyla uzaklaştı.

Yaşanan bu olaydan sonraki günlerde Alişan’ın, velilerin 'park' eleştirilerini dikkate aldığı ve şoförüne okul önünde artık yer tutturmadığı görüldü.


Ünlü şarkıcı Alişan ise bugün sosyal medya hesabından bu habere tepki gösterdi. Haberin fotoğrafını paylaşan Alişan olayla ilgili şu ifadeleri kullandı;

''Ne kadar büyük bir haber, ne kadar büyük bir yanlış, Alişan yeğenlerini almaya gitmişte özel park yeri kullanmış! Herkesin her gün park ettiği yere boş diye park etmeye çalışmak büyük bir ayrıcalık ve yasa dışı bir şey! Gerçekten bunu haber yapmak büyük bir haber başarısı. Bu mübarek kandil günü bunu haber yapıp altına vicdandan merhametten nasibini almamış herkesi Allah'a havale ediyorum. Biz acımızı sarmaya çalışıyoruz lütfen beni ve ailemi rahat bırakın. Ben ne kimseden ayrıcalık ne de başka bir şey istiyorum. Ne özel park alanım var ne de şoförüm. Sadece amacım yeğenlerimi okuldan almak her anne babanın yaptığı gibi. Ben kardeşimi kaybetmişim acıların en büyüğünü yaşamışım, yapacağınız hiçbir şey beni yaralamaz üzmez. Ama bu kadar merhametten, anlayıştan yoksun insan olamaz.''

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alişan (@alisanofficial)'in paylaştığı bir gönderi


Yeğenlerini okuldan almaya giden Alişan hakkında çıkan haberlere isyan etti ile ilgili etiketler Alişan Sosyal Medya Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.