Yeğene tecavüz sanığıyla ilgili yeni gelişme

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 17 yaşındaki yeğenine cinsel istismar suçundan tutuklanan ve tahliyesinde davul zurnayla karşılanan Osman Ç. ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Mağdur Z.Ç'nin avukatı ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün tahliyeye itirazı mahkemece reddedildi.

Olay 5 Temmuz tarihinde Mardin'in Kızıltepe ilçesinde meydana geldi. İsviçre'den tatil için memleketine gelen 17 yaşındaki Z.Ç. iddiaya göre amcası Osman Ç. tarafından iki gün boyunca cinsel istismara maruz kaldı.

ODASINDAKİ MENDİLDE SPERM VE KAN ÖRNEĞİ BULUNDU

Durumu ablasına anlatan Z.Ç. karakola giderek şikayetçi oldu. Amca Osman Ç. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Osman Ç.'nin odasındaki mendilde sperm örnekleri ve Z.Ç.'ye ait kanın olduğı adli tıp raporuyla tespit edildi.

Raporun ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Osman Ç. 4 ay tutuklı kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yeğene tecavüz sanığıyla ilgili yeni gelişme

O GÖRÜNTÜLER SONRASI TÜRKİYE AYAKLANDI

Cezaevi kapısında yakınları tarafından davul ve zurnayla karşılanan Osman Ç.'nün görüntüleri Türkiye'yi ayaka kaldırdı. Olayla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı.

MAHKEME İKİ İTİRAZI REDDETTİ

Osman Ç'nin tahliye edilmesine Z.Ç'nin avukatı Dilan Koç ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı Mardin 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne iki ayrı itiraz dilekçesi sundu.

İtirazlar, değerlendirilmek üzere Mardin 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkeme, 'sanığın üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, dosyada mevcut delil durumu ile delillerin toplanmış olması nedeniyle, delilleri yok etme, gizleme veya değiştirme şüphesinin bulunmaması, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre ve kaçma şüphesinin bulunmaması hususları' nedeniyle, Osman Ç.'nin tahliyesine yönelik verilen ara karara karşı yapılan itirazların reddine, oy birliği ile karar verdi.

DHA

Yeğene tecavüz sanığıyla ilgili yeni gelişme ile ilgili etiketler Mardin Kızıltepe cinsel istismar amca yeğen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.