Yedlin'den Galatasaray'a kötü haber! 6 maç yok

Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Galatasaray - Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Yedlin'de son durum. Sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem olan Yedlin, Göztepe maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılılarda Yedlin sakatlığında son durum! Galatasaray - Fatih Karagümrük maçında sakatlanan DeAndre Yedlin'in sağlık durumu açıklandı.

Süper Lig'in 34. haftasında Fatih Karagümrük ile evinde mücadele eden Galatasaray, mücadeleden bir eksik ile ayrıldı. Karşılaşma sırasında sakatlanan DeAndre Yedlin, oyuna devam edemedi. Sarı-kırmızılı ekipten yıldız futbolcunun sakatlığı ile ilgili bir açıklama geldi. Sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem olan Yedlin, Göztepe maçında forma giyemeyecek. 

DEANDRE YEDLİN'İN KAÇIRABİLECEĞİ MAÇLAR

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan çıklamada "Fatih Karagümrük maçında aldığı darbenin ardından sakatlanarak oyuna devam edemeyen DeAndre Yedlin’in yapılan tetkiklerini sonrası sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı." ifadeleri kullanıldı.

Göztepe - Galatasaray

Galatasaray - Trabzonspor

Antalyaspor - Galatasaray

Galatasaray - Konyaspor

Gençlerbirliği - Galatasaray

Galatasaray - Beşiktaş

Yedlin'den Galatasaray'a kötü haber! 6 maç yok ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray DeAndre Yedlin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.