Kartal sağ bek transferinde mutlu sona yakın

Beşiktaş Transfer Komitesi tüm mesasini DeAndre Yedlin transferine harcıyor. İstanbul-Londra hattında yoğun bir telefon trafiği yaşatan sağ bek operasyonunda sona gelindi. Amerikalı yıldızla anlaşan Siyah-Beyazlılar, İngilizler'in direncini kırmak üzere...

Nazım Sangare'yi Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ta sağ bek transferi için çalışmalar sürüyor. Kartal'ın gündeminde ilk sırada yer alan isim DeAndre Yedlin... İspanyol basınında yer alan haberlere göre DeAndre Yedlin, Siyah-Beyazlı formayı giymeye çok yakın.

NEWCASTLE SATMAK İSTİYOR

Beşiktaş transfer komitesi, ABD'li futbolcunun transferi için Premier League ekibi Newscastle United'la görüşmeleri sıklaştırdı. Newcastle'ın kadroda düşünmediği 27 yaşındaki oyuncunun satışına sıcak baktığı ancak sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasından dolayı kiralama formülüne yanaşmadığı aktarıldı.

YEDLİN CEPHESİ TRANSFERE SICAK

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro civarında olan Yedlin için Siyah-Beyazlı yönetici Erdal Torunoğulları yoğun temaslarını sürdürüyor. Beşiktaş kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Ada'ya adeta kamp kuran Siyah-Beyazlı idareci, Yedlin'in ağabeyiyle Londra'da bir araya geldi. Tarafların el sıkışması halinde Newcastle'ın direncinin kırılacağı ve makul bir bonservis bedeli karşılığı DeAndre Yedlin'in Kartal olacağı görüşü öne çıkıyor. 

 

 

 

Kartal sağ bek transferinde mutlu sona yakın ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Newcsatle United DeAndre Yedlin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.