Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu! Demet Akalın ile Esra Balamir neden küstü?

Magazin dünyasının ünlü kadın ismi Demet Akalın, yakın arkadaşı olarak bilinen Esra Balamir ile neden küstü? Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada birbirine giren Akalın ile Balamir arasına neden kara kedi girdi?

Demet Akalın ile Esra Balamir neden küstü? İkilinin kavga ettiği bu yüzden birbirilerini sosyal medyada sildikleri de görüldü.

DEMET AKALIN ESRA BALAMİR NEDEN KÜSTÜ?

Küs olduklarına dair herhangi bir açıklama yapmayan Demet Akalın ve Esra Balamir sosyal medya hesaplarından birbirleri sildi. Bu hareket sonrası Demet Akalın ve Esra Balamir küs mü? soruları akıllara geldi.

Demet Akalın ve Esra Balamir neden küstü? Esra Balamir kimdir? Esra Balamir instagram hesabı!

Esra Balamir, DM'den "İyisin diye merak etmedim. Instagram'dan dizi izlediğini gördüm" yazınca, şarkıcı çılgına döndü. "Gelmiş geçmiş en geri zekalı mesaj. İnsanoğlu hep bana, hep bana, asla doymak yok" karşılığını verdi. Esra'nın yanıtı da sert oldu: "Gözümüzde büyüttüğümüz insanları tanıdıkça içinde matruşka bebekler gibi küçük insanlar çıkıyor."

ESRA BALAMİR INSTAGRAM HESABI

Esra Balamir, sosyal medyada "esrabalamir" kullanıcı adı ile yer almaktadır. 201bin takipçisi bulunmaktadır.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu! Demet Akalın ile Esra Balamir neden küstü? ile ilgili etiketler Demet Akalın esra balamir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.