YDUS başvuruları başladı! Başvurular ne zaman bitecek?

ÖSYM tarafından düzenlenen, Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı için başvurular başladı. Birçok kişi başvuruların ne zaman biteceğini araştırmaya devam ediyor. İşte, YDUS başvuruları başladı! Başvurular ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde...

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı için başvurular başladı, ÖSYM'nin düzenlendiği sınava girecek olan adaylar sınava nasıl başvurulacağını merakla araştırıyor. İşte, YDUS başvuruları başladı! Başvurular ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde...

YDUS başvuruları başladı! Başvurular ne zaman bitecek?

YDUS BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

YDUS başvuruları 01.11.2019 tarihiyle başladı ve 11.11.2019 tarihine kadar devam edecek. 2019 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-YDUS) başvuruları alınmaya başladı. Duyuruda, sınava başvuracak adayların ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan 2019-YDUS Başvuru Kılavuzu'nu incelemeleri gerektiği belirtildi. YDUS için başvuru ücreti ise 360 TL olarak belirlendi. Adaylar ücretlerini kılavuzda belirtilen anlaşmalı bankalar aracılığıyla belirtilen süreler içinde tamamlamalıdır.

Ödemeler; Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; İNG Bank’ın tüm şubeleri, internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, internet bankacılığı, mobil bankacılık ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

YDUS başvuruları başladı! Başvurular ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler ÖSYM 2019 Sınav başvuru YDUS
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.