YDS sınavı ne zaman 2019? Saat kaçta yapılacak? YDS giriş belgesi!

YDS sınavı saat kaçta yapılacak? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılıyor. YDS 2 sınavına saatler kaldı. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemi tamamlandı. Peki, YDS sınavı ne zaman 2019? Saat kaçta yapılacak? YDS giriş belgesi! Detaylar haberimizde..

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan YDS sınavına girecek on binlerce öğrencinin heyecanı başladı. YDS sınavı saat kaçta yapılacak? sorusu sınava girecek olan adaylar tarafından merak ediliyor. Adaylar, YDS sınavının çoktan seçmeli 80 sorudan oluşan testlerinde Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinde sınava girecek. Yabancı Dil Sınavı'na geri sayım sürerken adaylar sınav saatini ve sınav giriş belgesini sorguluyor. Peki, YDS sınavı ne zaman 2019? Saat kaçta yapılacak? YDS giriş belgesi! Detaylar haberimizde...

YDS sınavı ne zaman 2019? Saat kaçta yapılacak? YDS giriş belgesi!

YDS SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından düzenlenen YDS sınavının tarihi ve saati belli açıklandı. 8 Eylül 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek YDS'nin 2019'daki ikinci oturumu saat 10.15'te başlayacak. Sınav 180 dakika yani 3 saat sürecek. ÖSYM YDS 2019/2 için “adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.” uyarısında bulundu.

YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

 

YDS sınavı ne zaman 2019? Saat kaçta yapılacak? YDS giriş belgesi! ile ilgili etiketler YDS 2019 Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.