YDS başvurusu nasıl yapılır 2022? YDS başvuru ücreti ne kadar?

2022-YDS/1 başvuruları başladı. YDS (Yabancı Dil Sınavı) başvurularının başlamasının ardından, çeşitli kurumlarda çalışan veya lisansüstü eğitimlerine devam etmek isteyen adaylar YDS başvurularının nasıl yapılacağını ve YDS sınav ücretinin ne kadar olduğunu büyük bir merakla araştırmaya başladı. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır 2022? YDS başvuru ücreti ne kadar? Ayrıntılar haberinizde...

Yabancı Diller Sınavı (YDS) ile ilgili ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den açıklama geldi. Twitter'dan peş peşe paylaşımlar yapan Aygün, başvuru kılavuzunun yayınlandığını duyurdu, başvuru tarihlerini açıkladı. ÖSYM Başkanı bu yıl YDS'nin ilk kez 81 ilde yapılacağını ifade etti. 2022-YDS/1 başvurularının başlamasının ardından, başvuruların nasıl yapılacağı ve sınav ücreti adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır 2022? YDS başvuru ücreti ne kadar? Detaylar haberinizde...

YDS başvurusu nasıl yapılır 2022? YDS başvuru ücreti ne kadar?

YDS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR 2022?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2022-YDS/1) 10 Nisan 2022 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 17 – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir. 

YDS SINAV ÜCRETİ NE KADAR 2022?

2022 YDS sınav ücreti 185 TL olarak belirlenmiştir. ÖSYM 2022 YDS/1 ödemelerinizi banka ATM'leri veya internet bankacılığı aracılığıyla yapabilirsiniz. 

YDS başvurusu nasıl yapılır 2022? YDS başvuru ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler ÖSYM YDS 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.