YDS başvuru kılavuzu yayınlandı! Başvurular 17–28 Şubat arasında yapılacak...

ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Halis Aygün, Twitter hesabından YDS başvuru kılavuzunun yayınlandığını duyurdu. Aygün, "Başvurularınızı 17–28 Şubat 2022 tarihleri arasında yapabilirsiniz. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar dilerim." ifadelerini kullandı

Yabancı Diller Sınavı (YDS) ile ilgili ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den açıklama geldi. Twitter'dan peş peşe paylaşımlar yapan Aygün, başvuru kılavuzunun yayınlandığını duyurdu, başvuru tarihlerini açıkladı. ÖSYM Başkanı bu yıl YDS'nin ilk kez 81ilde yapılacağını ifade etti.

ÖSYM Başkan Halis Aygün, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli adaylarımız, 10 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştireceğimiz 2022-YDS/1 başvuru kılavuzu osym.gov.tr sitemizde yayımlanmıştır. Başvurularınızı 17–28 Şubat 2022 tarihleri arasında yapabilirsiniz. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

81 İLDE YAPILACAK

Prof.Dr. Aygün, YDS ile ilgili bir ilki de duyurdu. Aygün, "YDS artık 81 ilde uygulanacak. Adaylarımızın sınavlara erişimini kolaylaştırmak için sınav merkezi sayısını artırıyoruz.Bu yıla kadar 41 ilde 47 sınav merkezinde uyguladığımız YDS'yi bu yıldan itibaren 81 ilde 87 sınav merkezinde gerçekleştireceğiz. Adaylarımıza hayırlı olsun." dedi.

 

YDS başvuru kılavuzu yayınlandı! Başvurular 17–28 Şubat arasında yapılacak... ile ilgili etiketler YDS ÖSYM Sınav yabancı dil sınavı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.