Yazlıkta saklanan firari FETÖ üyesi yakalanarak cezaevine gönderildi

Balıkesir’in Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Büro Amirliği görevlilerince hakkında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu 1 kişi yazlıkta saklanırken yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, şüphelinin yakalanmamak amacı ile Balıkesir'in, Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi’nde temin ettiği yazlık bir evde saklandığı tespit üzerine TEM Büro Amirliğince yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Yazlıkta saklanan firari FETÖ üyesi yakalanarak cezaevine gönderildi

HAKKINDA 7 YIL 6 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI

Firari Ahmet B. isimli şahsın FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi. Şüpheli şahıs Edremit Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemlerinin ardından tutuklanarak Burhaniye Cezaevi'ne teslim edildi.

İHA

Yazlıkta saklanan firari FETÖ üyesi yakalanarak cezaevine gönderildi ile ilgili etiketler FETÖ Balıkesir Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Yazlıkta yakalandılar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.