Yazılım dünyası şokta! Antivirüs yazılımcısı John McAfee cezaevinde ölü bulundu

Yazılım dünyasının öncülerinden, popüler antivirüs programı McAfee'nin yaratıcısı ABD'li John McAfee, İspanya’nın Barselona kentindeki bir hapishanede kalıyordu. Mahkemenin ABD'ye iade edilmesine karar vermesinden 2 saat sonra McAfee hücresinde asılı halde bulundu.

Amerikalı Antivirüs yazılımcısı John McAfee, İspanya'da kaldığı cezaevinde ölü bulundu.

Bilişim dünyasının en popüler antivirüs programlarından McAfee'nin programcısı John McAfee, geçtiğimiz sene Ekim’de hakkındaki vergi kaçırma suçlaması ile İspanya’nın Barselona kentinde tutuklanmıştı.

Yazılım dünyası şokta! Antivirüs yazılımcısı John McAfee cezaevinde ölü bulundu

 İspanyol mahkemesinin McAfee'nin ABD'ye iadesine karar vermesinden birkaç saat sonra 75 yaşındaki McAfee Brians 2 Cezaevi’ndeki hücresinde asılı halde bulundu.

Katalonya Adalet Bakanlığı, cezaevi sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen McAfee’nin hayatını kaybettiğin açıkladı. McAfee'nin intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Tartışmalı bir isim olan McAfee, ilk ticari antivirüs yazılımını piyasaya sürerek, multi-milyar dolarlık bir endüstrinin kıvılcımlanmasına yardımcı olarak yazılım dünyasına öncülük etmişti.

 

Yazılım dünyası şokta! Antivirüs yazılımcısı John McAfee cezaevinde ölü bulundu ile ilgili etiketler İspanya John McAfee mcafee antivirüs yazılımı ölü bulundu ABD'ye iade
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.