Yazar Şelale Kadak, Sabah'a veda etti!

Sabah Gazetesi'nde 30 yılı aşkın süredir çalışan ekonomi yazarı Şelale Kadak'tan ayrılık haberi geldi. Turkuvaz Medya'nın amiral gemisi Sabah'ta 1990 yılında stajyer muhabir olarak gazeteciliğe başlayan Kadak, ayrılığı "yeni bir sayfa" mesajı ile duyurdu, çalışmalarına dijital mecrada devam edeceği sinyalini verdi.

Ünlü ekonomi yazarı Şelale Kadak, Sabah gazetesinden ayrılığını sosyal medya hesabından "Hayatımda yeni bir sayfa! Gazeteciliğe Sabah’ta adım attım, en güzel yıllarda çok kıymetli isimler mentorum oldu. Çok beslendim, çok şey öğrendim. Yıllardır iş dünyasının dijitalleşme sürecini yazıyordum. Şimdi artık sıra bende. Sizlerle yepyeni platformlarda buluşmalara MERHABA!" mesajıyla duyurdu.

Yazar Şelale Kadak, Sabah'a veda etti!

1990 yılında Sabah Gazetesi’nde stajyer muhabir olarak gazetecilik mesleğine başlayan Kadak, 1998’den itibaren köşe yazılarına başladı.

İş dünyasının nabzını tutan gazeteciler arasında olan deneyimli isim, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından 2001 yılında ‘yılın gazetecisi” seçilmişti.

Kadak 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda meşale taşıyan 12 Türk arasındaydı...

Yazar Şelale Kadak, Sabah'a veda etti! ile ilgili etiketler Sabah Gazetesi şelale kadak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.