Yazar Musa Dinç tutuklandı! Müstehcen ifadeler kullanmıştı

"Gül ve Düşün" isimli çocuk kitabında cinsel saldırıyı konu edinen ifadeler kullanan ve hakkında soruşturma başlatılan Musa Dinç tutuklandı.

Yazdığı bir kitaptaki ifadelerin sosyal medyada ve medyada gündeme gelmesi üzerine Musa Dinç hakkında Didim Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Bugün Aydın’daki evinde gözaltına alınan Musa Dinç işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. “Çocuk, hayvan, ölmüş insan bedeniyle ilgili üretilen müstehcen yayınları yayınlamak” suçlamasıyla tutuklanan Dinç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir masal üzerinden kıyamet kopartılıyor. Siz asıl hırsızlara, sapıklara bakın. Bir masal yüzünden toplumun ahlakı bozuluyorsa, ben toplumdan özür diliyorum” demişti. Yayınevi de kitabın piyasadan çekildiğini açıklamıştı.

Yazar Musa Dinç tutuklandı! Müstehcen ifadeler kullanmıştı ile ilgili etiketler cinsel taciz Musa Dinç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.