Yazar Dücane Cündioğlu intiharı son anda önledi!

Yazar Dücane Cündioğlu'nun Bostancı’dan Büyükada’ya gitmekte olan motordan Boğaz'a atlayarak intihar girişiminde bulunan bir adamı son anda kurtardığı ortaya çıktı. Cündioğlu'nun denize atlayarak yakaladığı adamı, sahil güvenlik botuna çekmeyi başararak son anda kurtardığı belirtildi.

Hürriyet'ten Ece Çelik'in haberine göre, olay dün Bostancı-Heybeliada-Büyükada motorunda yaşandı. 15.50 motorunda 40-50 yaşlarında bir adam kendini denize attı. Yolcular panikle motorun kıyısına koştu.

Ayakkabılarını ve kıyafetlerini çıkaran Cündioğlu denize atladı. İki motor personeli de suya atlayıp vatandaşı kıyıya çekmeye çalıştı. Sahil Güvenlik Botu da olay yerine geldi.

İntihar girişiminde bulunan şahıs olay yerine gelen bota çıkarıldı.

ÖĞRENCİSİ TWITTER'DA PAYLAŞTI

Cündioğlu'nun bir öğrencisi ise şahit olduğu olayı twitter'da şöyle anlattı: Bugün çok ilginç bir olay yaşadım: Dücane Hoca'yla birlikte 15.50 Ada motoruyla Bostancı’dan Büyükada’ya giderken denizin ortasında adamın biri intihar amacıyla denize atladı. Motor adamı aramak için geri döndü. Adam denizde batıp çıkarken bir de ne göreyim, bir tayfanın ardından Dücane Hoca da (Cündioğlu) denize atlamasın mı? İkisi su yutmaktan ölmek üzere olan adamı ite çeke, oraya gelen bir balıkçı kayığına taşıdılar.

(Motorda Adalar Emniyet Amiri de vardı. Hastahaneden gelen bilgiye göre adam kurtulmuş.) Kaderde bunu görmek de varmış, hakikaten inanılmaz bir sahneydi. Görüntü alamadığım için çok üzgünüm, kaydeden birkaç kişi vardı, inşaallah ellerindeki kaydın kıymetini bilip de yayımlarlar.

Bu arada Hoca'nın 17 Kasım 2014'te by pass ameliyatı geçirdiğini hatırlatırım. (Bugün 15 Kasım 2017)

hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Cündioğlu ise yaşanan olayı doğruladı.

Yazar Dücane Cündioğlu intiharı son anda önledi! ile ilgili etiketler İntihar vapur Büyükada dücane cündioğlu kurtardı denize atladı bostancı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.