Yazar Davut Göksu vefat etti

15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile görüşerek onların hayatlarını kaleme alan ilk yazarlardan olan Davut Göksu vefat etti. Göksu'nun cenazesi bugün İstanbul'dan kaldırılacak.

Bir süredir kanser tedavisi gören araştırmacı-yazar Davut Göksu hayatını kaybetti.

Güncel konular ve siyasetle ilgili yazılar yazan Göksu, İstanbul Kültür Atlası'nın da mimarıydı. Göksu, 15 Temmuz şehitlerinin aileleriyle görüşerek onların hayatını kaleme alan ilk yazarlardandı.

Yazar Davut Göksu vefat etti

Göksu'nun cenazesi bugün saat 16.00'da İstanbul Ümraniye'deki Ihlamurkuyu Merkez Camii'nden kaldırılacak.

Göksu'nun vefat haberini sosyal medaya hesabından duyuran İdris Kardaş, Göksu'nun dostluğu ile bilinen bir insan olduğunun altını çizdi. Kardaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Güzel insan, yazar Davut Göksu vefat etti. Allah rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsun. Sevdiklerine sabır versin. 15 Temmuz şehitlerimizin aileleriyle görüşüp hayatlarını ilk o araştırıp yayınlamıştı. Muhabbeti ve dostluğu bilen ender insanlardandı."

Yazar Davut Göksu vefat etti - Resim : 2

Yazar Davut Göksu vefat etti ile ilgili etiketler Yazar vefat davut göksu idris karataş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.