Yazar Aslı Erdoğan beyin kanaması geçirdi! İşte sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Uzun süredir yurt dışında yaşayan yazar Aslı Erdoğan’ın beyin kanaması geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Simurg Art Yayınları’ndan yapılan paylaşımda, “Yazar Aslı Erdoğan beyin kanaması geçirmiş, çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmesini diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Yapılan bir diğer paylaşımda ise Aslı Erdoğan'ın son sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunuldu. İşte beyin kanaması geçiren Aslı Erdoğan'ın son sağlık durumu...

55 yaşındaki fizikçi ve yazar Aslı Erdoğan'ın beyin kanaması geçirdiği ve hastanede tedavi altına alındığı ortaya çıktı. Simurg Art Yayınları’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada ''Yazar Aslı Erdoğan (yurt dışında) beyin kanaması geçirmiş, çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmesini diliyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.

Yazar Aslı Erdoğan beyin kanaması geçirdi! İşte sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama


YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDEN NORMAL ODAYA ALINDI

Sağlık durumu merak konusu olan Aslı Erdoğan ile ilgili yapılan yeni bir paylaşımda ise hastane odasından fotoğraf karesine yer verilerek yoğun bakım odasından normal odaya alındığı duyuruldu.

Yazar Aslı Erdoğan beyin kanaması geçirdi! İşte sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama - Resim : 2

Aslı Erdoğan'ın son sağlık durumuyla ilgili ''Çekip gitmek yok öyle, öyküler, sözcükler peşinden gelir. Direneceksin, sana da bu yakışır. Yazar Aslı Erdoğan, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı, Pazartesi günü nörololoji servisine geçecek. İyileşeceksin! Çok geçmiş olsun kıymetli kalemimiz.'' denildi.

Yazar Aslı Erdoğan beyin kanaması geçirdi! İşte sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama - Resim : 3

 

 

Yazar Aslı Erdoğan beyin kanaması geçirdi! İşte sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama ile ilgili etiketler beyin kanaması aslı erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.