Yaz Diyeti Başlasın! 2 Haftada 7 Kilo Verdiren Diyet Listesiyle Plajlarda Göz Kamaştırın!

Kendinizi kilolu hissediyor ve bu kiloları vermekte zorluk çekiyorsanız hazırlanın! Hazırladığımız yaz diyet listesiyle beslenme alışkanlıklarınızı değiştirecek ve sadece 2 haftada 7 kilo vermenizi sağlayacağız. Yaz diyeti yapmak isteyenler için bu haberimizde hazırladığımız yöntemle bu yaz plajlarda göz kamaştıracaksınız.

Yaz diyet listeleri sizi zorluyor ve kilo vermenizde yardımcı olmuyorsa beslenme alışkanlarınız bunda önemli bir faktördür. 2 haftada 7 kilo verdiren yaz diyet listesini uygulayabilmek ve dahası sonuç alabilmek için uymanız gereken kurallar vardır. Öncelikle 2 haftada 7 kilo verdiren şok yaz diyeti listesinde kötü beslenme alışkanlıklarınızı bırakmanız tavsiye edilir. Yaz Diyeti Başlasın! 2 Haftada 7 Kilo Verdiren Diyet Listesiyle Plajlarda Göz Kamaştırın!

Sağlıksız tüm besinleri hayatınızdan çıkarıp yerine sebze, meyve ve süt ürünleri gibi sağlıklı ve besleyici besinleri koymanız gerekmekte. Su tüketimi ise yaz diyeti için olmazsa olmaz. Günlük su tüketimi 2-2,5 litre olmalıdır.

Yaz diyeti sebzeleri nelerdir sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyiz. Ancak sağlıklı zayıflamanın en önemli kurallarından birisi de egzersizdir. Diyet listesinde bitki çayları koymak da vücudunuzdaki ödemin kolay atılmasını sağlar.

2 HAFTADA 7 KİLO VERMEK İÇİN NE YAPILMAMALIDIR?

Sağlıklı kilo vermek içn düzensiz beslenmeyi bırakmalı ve her gün aynı saatte beslenmeye dikkat edin. Kahvaltıyı ne kadar erken yaparsanız metabolizma da o kadar erken çalışmaya başlar. Dolayısıyla yağ yakmaya başlar.

Hazırladığımı ve uyulduğu takdirde kesin sonuç veren yaz diyet listesi burada. Şimdiden söyleyelim ki 2 hafta gibi kısa bir sürede 7 kilo vermeyi salıklayan birçok diyet listesi vardır. Atkins Diyeti, İsveç diyeti vs. Ancak bu şok diyetler yüksek miltarda kilo kaybını hedefler. Bunların ortak noktaları ve yaz diyeti listesinin püf noktaları şunlar:

Yaz Diyeti Başlasın! 2 Haftada 7 Kilo Verdiren Diyet Listesiyle Plajlarda Göz Kamaştırın!

Günde 2 litre su için.
Kızartmalara hayatınızda asla yer vermeyin.
Hamur işine son verin.
Rafine şeker, glükoz şurubu ve mısır şurubuna ağzınızı sürmeyin.
Yüksek kilo kaybı hedefleyen birçok diyet listesinde şu meyveler yoktur: Muz, İncir, Elma...

2 Haftada 7 Kilo Verdiren Diyet Listesi

Örnek Diyet Programı 1
Sabah (09.00)

1 dilim az yağlı peynir/1 adet haşlanmış yumurta
Söğüş salatalık, domates, biber
1 ince dilim tam tahıllı ekmek
Ara Öğün (11.00)

1 orta boy yeşil elma
1 fincan matcha
Öğle Yemeği (13.30)

Kinoalı ve karabuğdaylı salata
1 yemek kaşığı lor/ 1 ince dilim yağsız beyaz peynir
1 yemek kaşığı nar
1-2 adet ceviz
Ara Öğün (16.00)

1 fincan sütlü kahve
Akşam (19.00)

60 g et/tavuk/balık ızgara
Bol salata (bol maydanoz ve limonlu)
4 yemek kaşığı light yoğurt
1 ince dilim tam tahıllı ekmek/ 1 orta boy kepçe çorba

Yaz Diyeti Başlasın! 2 Haftada 7 Kilo Verdiren Diyet Listesiyle Plajlarda Göz Kamaştırın! ile ilgili etiketler kilo verme yaz diyeti yaz diyet sebzeleri yaz diyet listesi sağlıklı kilo verme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.