Yaz Cilt Bakımında Enfes Tat! Kolajen Patlaması Yapacak Ev Yapımı Domates ve Bal Maskesi

Cilt maskesi denilince birçok ürün ve nemlendiriciden bahsedilir. Ancak cilt sorunları yaşayanlar için domates bir iksirdir. Daha parlak ve gençleşmiş bir cilt elde etmek için domates harikalar yaratıyor. Domates yüz maskesi düzenli olarak kullanıldığında güneş yanığı, cilt rengi, lekeler ve koyu lekelerden kurtulmak mümkün. İşte yaz cilt bakımında domates yüz maskesi..

Domates cildi güneş hasarından koruyan ve erken yaşlanma belirtilerini önleyen güçlü bir antioksidan olan likopen açısından zengindir. Domatesin içerdiği doğal asitler cildin yağ oranını dengelemeye yardımcı olur. Kolajen deposu olan domates cildi aydınlatır. İşte yaz mevsiminde rahatlıkla uygulayacağınız domates yüz maskesi... Yaz Cilt Bakımında Enfes Tat! Kolajen Patlaması Yapacak Ev Yapımı Domates ve Bal Maskesi...

DOMATES VE BAL MASKESİ!

Evde cilt bakımında enfes iki tat buluştu ve ortaya parlak bir cilt için ne gerekiyorsa ortaya çıktı. Domates ve bal ikilisinin ortaya çıkardığı yüz maskesi cildi aydınlatıyor.

İşte Domates ve Bal Maskesi Tarifi

Cilt aydınlatıcı yüz maskesi için hazırladığımız domates ve bal maskesi için macuna benzeyen bu karışım tam size göre. Domates ve bal kullanılarak yapılan bu cilt aydınlatıcı yüz maskesi, donuk ve cansız bir cilde veda etmenin kesin yoludur. Bu yüz maskesini yapmak için olgun bir domatesi 1 yemek kaşığı bal ve biraz lor (isteğe bağlı) ile karıştırın.

Yaz Cilt Bakımında Enfes Tat! Kolajen Patlaması Yapacak Ev Yapımı Domates ve Bal Maskesi

Bu macunu yüzünüze eşit şekilde uygulayın, bu karışıma 5 dakika masaj yapın ve ardından 15 dakika bekletin. Soğuk suyla yıkayın ve cildinizi temiz bir havluyla kurulayın. Bu yüz maskesi cildinizdeki kusurların görünümünü azaltacak ve aynı zamanda cildinizin rengini açacaktır.

 

Yaz Cilt Bakımında Enfes Tat! Kolajen Patlaması Yapacak Ev Yapımı Domates ve Bal Maskesi ile ilgili etiketler Domates yüz maskesi domates ve bal yüz maskesi cilt bakımı evde cilt bakımı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.