Yayıncı kuruluşun açıklamasına rağmen protesto yapıldı

Süper Lig ve TFF 1'inci Lig'in yayıncı kuruluşu Digiturk, Kulüpler Birliği Vakfı ve 1'inci Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği tarafından ödeme alamadıkları yönündeki ifadelerine karşı bir açıklamada bulundu. Kulüpler Birliği, ödemeler yapılmadığı için bu hafta maçlarda protesto gerçekleşeceğini duyurmuştu. Yayıncı kuruluşun açıklamasına rağmen protesto yapıldı.

Kulüpler Birliği'nin, "Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri olarak Süper Lig'in 13. haftasında ve TFF 1. Lig'in 15. haftasında oynanacak tüm müsabakalarda başlama düdüğüyle birlikte bütün futbolcular 60 saniye süresince mücadele etmeyerek protesto eyleminde bulunacaktır'' açıklamasının ardından ilk protesto Fatih Karagümrük-Galatasaray maçında yapıldı.

İki takım oyuncuları da ilk düdüğün ardından 1 dakika boyunca hareketsiz kaldı. 1 dakikanın ardından oyun devam etti. Maçı yayınlayan beIN Sports 1 ise protestoyu görmezden geldi. Maçın spikeri Yalçın Çetin, protestoya ilişkin tek kelime etmedi.

Yayıncı kuruluştan yapılan açıklamada, "Digiturk olarak, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1'inci Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği tarafından yapılan açıklamayı büyük şaşkınlıkla karşıladık. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yatırımcısı olan Digiturk'e karşı Süper Lig ve 1'inci Lig kulüplerinin bu davranışını dayanaksız ve haksız buluyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

Yayıncı kuruluşun açıklamasına rağmen protesto yapıldı ile ilgili etiketler Galatasaray beIN Sports fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.