Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'tan Süper Lig hamlesi

Süper Lig'in yayıncısı beIN SPORTS, sezon başlangıcı ile ilgili tartışmalar sürerken çok önemli bir hamle yaptı. Yayıncı kuruluş, ligin son 8 haftasının da dahil olduğu paketleri pazarlamaya başladı.

Süper Lig'in yayıncısı beIN SPORTS'tan flaş bir hamle geldi. Yayıncı kuruluş, Süper Lig'in başlangıç tarihi ile ilgili tartışmaların alevlendiği bir dönemde önemli bir pazarlama faaliyetine başladı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'tan Süper Lig hamlesi

Digiturk yetkilileri, pazarlama departmanlarına 2019-2020 sezonunun son 8 haftasının da içinde yer aldığı paketlerin satılması yönünde talimat verdi.

TFF'ye danıştılar iddiası

TFF'nin bugün yapacağı icra kurulu toplantısı öncesinde yaşanan bu gelişme, Süper Lig'in başlangıç tarihi ile ilgili gelişmeleri de noktalayacak gibi gözüküyor. Yayıncı kuruluşun, TFF'nin onayını almadan bu yönde bir pazarlama faaliyetine girişmesine imkan verilmiyor.

Digiturk'un bu son hamlesi, liglerin 12, 13, 14 Haziran tarihinde başlamasının önünde herhangi bir engel kalmadığı şeklinde de yorumlanıyor.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'tan Süper Lig hamlesi ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Süper Lig beinsport
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.