Süper Lig yayın ihalesinde son durum... Digiturk son teklifini verdi

Türkiye Futbol Federasyonu Haziran ayında Olağanüstü Genel Kurula gidicek. Bu zamana kadar TFF başkanlık görevini vekaleten Servet Yardımcı yürütecek .Yardımcı başkanlığında dün yayın toplantısı yaptı. Toplantıda Digiturk'un son önerisi masaya yatırıldı. Digitürk'ün son teklifi; 3 yıllık anlaşma olursa yılda 2.2 milyar TL yayın, 500 milyon TL de isim hakkı şeklinde...

Nihat Özdemir'in başkanlıktan istifası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Servet Yardımcı başkanlığında yayın toplantısı yaptı. Toplantıda Digiturk'un son önerisi masaya yatırıldı.

Hürriyet'in haberine göre; yayıncı kuruluşun son teklifi şöyle:

ÖNERİ: 3 yıllık anlaşma olursa yılda 2.2 milyar TL yayın, 500 milyon TL de isim hakkı. Yani toplam 2.7 milyon TL. Ve her yıl için TEFE- TOFE oranında artış.

Kulüpler Birliği para miktarını yeterli görse de süre konusuna itiraz etti.

ALi KOÇ: Anlaşma 1 yıl olsun. Gelecek sene bu ülke ekonomisi çok daha iyi olacak. O zaman daha yüksek fiyata pazarlarız.

MURAT SANCAK: 1 yıl diyoruz ama önümüzde seçimler de var.

AHMET AĞAOĞLU: Digitürk 'Ya 3 yıl ya da hiç' diyor. Bana kaç yıllık yetki veriyorsunuz?

Kulüp başkanları daha sonra yaptıkları görüşme sonucu TFF'ye ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na 2 yıl için yetki verdi.

Önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanırsa maçlar yine beIN Sports'ta olacak.

Süper Lig yayın ihalesinde son durum... Digiturk son teklifini verdi ile ilgili etiketler Digiturk TFF Nihat Özdemir yayın ihalesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.