Yavuz Oğhan'dan eski patronuna cevap!

Ali Babacan ile birlikte yeni parti kurma çalışmalarında olduğu konuşulan Ahmet Davutoğlu'nu YouTube kanalına konuk ettiği gerekçesiyle Sputnik'teki radyo programına son verilen Yavuz Oğhan'dan yeni açıklama geldi.

RS FM’de yayımlanan, Yavuz Oğhan’ın İsmail Saymaz ve Akif Beki ile yaptığı “Bi De Bunu Dinle” isimli program, geçtiğimiz gün Sputnik yönetiminin aldığı kararla bitirilmişti.

Sputnik Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe, Oda Tv’ye yaptığı açıklamada, Davutoğlu ile yapılacak olan röportajdan 2 önce haberi olduğunu ve Oğhan’a izin vermediklerini belirtmişti. 

Boztepe, “Röportajın yayın politikamız gereği yapılmaması yönünde kararı biz Yavuz Bey’e ilettik, ancak buna rağmen yapıldı. (…) Biz yayın politikamız gereği, Davutoğlu gibi bir figürü önemsemiyoruz ve açıklamalarının bizim üzerimizden yayılmasını istemiyoruz. Haber değerinin olduğuna inanmıyoruz. Bizim yayın politikamız bu ve yine bir yayın organı olarak hakkımız” ifadelerini kullanmıştı.

 Oğhan, Boztepe’nin açıklamalarına Twitter hesabından sert yanıt verdi.  İşte Oğhan’ın Boztepe’nin açıklamalarına yönelik yanıtı:

“KENDİNE GAZETECİ DEMESİN”

Ahmet Davutoğlu’nu 3 sene sonra canlı yayına çıkarma şansı olup da buna hayır diyecek, söyleyeceklerinde haber değeri görmeyecek olan kendisine gazeteci demesin.

Dört yıl RS FM’de özgürce program yaptım doğru, tersi olsaydı dört yıl değil dört gün sonra vedalaşırdık. E bu da bugün yaşananları anlatmaya yeter.

‘Tarafsız’ Davutoğlu’nun ajansı değil bir haber ajansıdır, Türkiye’deki medya düzeninden şikayet edenlerce desteklenmektedir, tarafsızlığını merak eden siteyi takip etsin. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Dört yıl önce programa başladığımda da bana ait bir internet sitesi bidebunuizle.com vardı, 3 ay önce de ‘Tarafsız’ kuruldu, peki sorun niye bugün yaşandı?”

Yavuz Oğhan'dan eski patronuna cevap!

Yavuz Oğhan'dan eski patronuna cevap! ile ilgili etiketler Twitter Ahmet Davutoğlu İsmail Saymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.