Denizlispor'da Alper Ulusoy isyanı

Denizlispor Başkan Yardımıcısı Yavuz Cinkaya, 83. dakikada verilmeyen penaltıları nedeniyle maçın hakemi Alper Ulusoy'u TFF'ye şikayet edeceklerini söyledi. Yeşil-Siyahlı idareci, "Anadolu kulübüyüz diye hakkımızın böyle yenmesi çok gücümüze gitti" dedi.

Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı maçın ardından Denizlispor cephesinde hakem Alper Ulusoy'a isyan vardı. 83'te skor 1-3'ken penaltı itirazında bulunan Yeşil-Siyahlılar, hayal kırıklığına uğramıştı.

Nsakala'nın Özer Özdemir'in ayağına bastığı ceza saha içindeki pozisyonu monitörden izleyen hakem, müdahaleyi penaltı için yeterli bulmamıştı.

Maç çıkışı basın mensuplarına açıklama yapan Denizlispor Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya adeta isyan etti. Yeşil-Siyahlı yönetici şunları söyledi:

HAKKIMIZ YENDİ, GÜCÜMÜZÜ GİDİYOR

"Anadolu kulübüyüz diye hakkımızın böyle yenmesi çok gücümüze gitti. Biz oturuyoruz orada, penaltı pozisyonu oluyor, bize gösteriyorlar, bakıyoruz ayağına basıyor. VAR çağırıyor, gidip inceliyor yine vermiyor penaltıyı. Böyle saçmalık olmaz. Emek hırsızlığı demek istemiyorum ama bu kadar da olmaz arkadaş!

Gözümüzle görüyoruz neden vermiyorlar bizim penaltımızı? Kimse hakkında kötü bir laf çıksın istemiyorum ağzımdan ama gelirimiz belli giderimiz belli… Bu pozisyonu TFF ve MHK değerlendirsin lütfen. O hakeme ceza versinler, hak neyse onu bulsun.

Biz yeni bir takım kurduk. 14 yabancı oyuncumuz var. Çok güzel bir takımımız var. Çok da güzel başlamıştık. Netice belli… Kim haksızlığa uğrarsa hakkını savunma hakkına sahiptir. Haftaiçi delilleriyle birlikte TFF’te başvuracağız."

Denizlispor'da Alper Ulusoy isyanı ile ilgili etiketler Beşiktaş Denizlispor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.