Yavuz Bingöl'ün annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı yoğun bakıma kaldırıldı

57 yaşındaki müzisyen Yavuz Bingöl'ün 79 yaşındaki annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı yoğun bakıma alındı. Son dönemde Alzheimer ile savaşan Şahsenem Bacı'nın solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Yavuz Bingöl'ün annesi ve Türkiye'nin ilk halk ozanlarından olan Şahsenem Bacı sevenlerini korkuttu. Şahsenem Bacı olarak tanınan halk ozanı Şahsenem Akkaş, solunum yetmezliği nedeniyle dün gece Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bir süredir Alzheimer ile mücadele eden 79 yaşındaki halk ozanı Şahsenem Bacı'nın binin üzerinde şiiri 150'nin üzerinde türküsü vardır. Şahsenem Bacı eserleriyle bir döneme damgasını vurmuştu.

Yavuz Bingöl'ün annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı yoğun bakıma kaldırıldı

Yavuz Bingöil 2 yıl önce katıldığı bir programda Yavuz Bingöl, annesinin Alzheimer hastası olduğunu ve artık saz çalmayı unuttuğunu belirterek ''Bu çok duygusal bir hastalık. Onu sağlıklı olarak görünce çok duygulandım. En son beni unuttu.'' ifadelerini kullanmıştı. Yavuz Bingöl annesinin hastalığından bahsederken gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Yavuz Bingöl'ün annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı yoğun bakıma kaldırıldı - Resim : 2

 

 

Yavuz Bingöl'ün annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı yoğun bakıma kaldırıldı ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl Şahsenem Bacı Şahsenem Akkaş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.