Yavuz Bingöl'ü kahreden ölüm... Ayberk Pekcan'ın vefatıyla yıkıldı

Kurtlar Vadisi, Keşanlı Ali Destanı, Yaprak Dökümü, Ihlamurlar Altında, Poyraz Karayel ve Diriliş Ertuğrul gibi pek çok ünlü yapımda rol alan oyuncu Ayberk Pekcan'dan acı haber geldi. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu Mersin'de kaldırıldığı yoğun bakım servisinde hayata gözlerini yumdu. Pekcan'ın vefatıyla yıkılan yakın arkadaşı müzisyen Yavuz Bingöl, Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine ve takipçilerine akciğer kanserine yakalandığını duyuran oyuncu Ayberk Pekcan'dan bugün acı haber geldi. Fatma Girik'in ardından Ayberk Pekcan'ın vefatı sanat camiasında derin bir üzüntüye neden oldu.


Bir süre önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede akciğer kanseri olduğunu öğrenen ve tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, geçen hafta memleketi Mersin’de yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ünlü oyuncu bugün Mersin'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


YAVUZ BİNGÖL ARKADAŞININ VEFATIYLA YIKILDI

Ünlü oyuncunun ani vefatı yakınlarını, sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Pekcan'ın vefatının ardından Yavuz Bingöl'ün yaptığı paylaşım ise görenleri duygulandırdı.

Yavuz Bingöl yakın dostu Ayberk Pekcan ile geçen yıl çalışırken kayıt altına aldıkları bir videosunu Instagram hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi: ''Canım arkadasım gecen sene oyun muzklerı ıcın 1 hafta beraber calıstık cok cok uzgunum cok kıymetlı degerlı onemlı bır ınsandı ozel bır oyunculugu vardı allah mekanını cennet eylseın aılesne sevennlerıne bas saglıgı dılerım canım arkadasım.''

Yavuz Bingöl'ü kahreden ölüm... Ayberk Pekcan'ın vefatıyla yıkıldı - Resim : 3

 

Yavuz Bingöl'ü kahreden ölüm... Ayberk Pekcan'ın vefatıyla yıkıldı ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl Sosyal Medya Instagram ayberk pekcan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.