Yavuz Bingöl tanınmaz halde

Geçtiğimiz haftalarda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede büyük ilgi toplayan 'Teşkilat' dizisinin son bölümünde Yavuz Bingöl sürprizi yaşandı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Bingöl'ün son halini görenler ise tanımakta zorlandı.

TRT 1'de yayınlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan 'Teşkilat' dizisinin 5. bölümü dün akşam ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Yavuz Bingöl de kadroya dahil oldu. Ekranlardan uzak olan Bingöl, dizi ile ortaya çıktı. Yeni imajı ise sosyal medyada gündem oldu.

Yavuz Bingöl tanınmaz halde

 SAÇINI VE SAKALINI UZATTI

Dizinin yayınlanan son bölümünde Almanya'da yaşayan bir Türk ajanını canlandıran ünlü türkücünün saçlarını uzatmış sakallı hali de gündeme oturdu. Yavuz Bingöl, Teşkilat dizisinde eski MİT mensubu Kod Adı Tesbihçi olan Adem karakterine hayat veriyor.

Yavuz Bingöl tanınmaz halde - Resim : 2

TRT 1'de geçen haftalarda yayın hayatına başlayan 'Teşkilat' dizisi MİT'in faaliyetlerini konu almasıyla ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekmişti. Bingöl son olarak Mehmet Akif Ersoy'un İstiklâl Marşı'nı yazarken yaşadıklarını konu alan 'Akif' filminde yer almıştı.

Yavuz Bingöl tanınmaz halde - Resim : 3

 

Yavuz Bingöl tanınmaz halde ile ilgili etiketler Yavuz Bingöl trt1 teşkilat imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.