'Yavruları annesinden ayırmayın' dedi tokadı yedi

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde insanlık dışı anlar yaşandı. Yavru sokak köpeklerini barınağa götürmek için gelen görevlileri engellemek isteyen bir genç kız "Yavrularını annelerinden ayırmayın" diyerek yalvarmaya başladı. Bir yandan da o anları kaydeden genç kızın gözyaşlarına aldırmayan görevlilere bir vatandaşın da yavru köpeklerin üzerine basarak yardım ettiği görüldü. Köpeklerin götürülmesini engellemeye çalışan genç kız üzüntüsü yetmiyormuş gibi yardım istediği kişiden tokat yedi...

İnsanlık adına üzüntü verici görüntüler Sakarya’nın Arifiye ilçesinde iki gün önce kaydedildi.

Şikayet üzerine mahalleye gelen belediye ekipleri, yavru köpekleri barınağa götürmek için tek tek annelerinden ayırarak toplamaya başladı.

Belediye çalışanlarına gözyaşları içinde "Yavrularını annelerinden ayırmayın" diye yalvaran genç kız o anları kayıt altına aldı.

Görevlilere yardım etmek isteyen bir mahalle sakini ise kaçan bir yavruyu üzerine basarak yakalamaya çalıştı.

'Yavruları annesinden ayırmayın' dedi tokadı yedi

O anları gözyaşları içinde ağlayarak cep telefonuyla kayda alan genç kız, adama yalvarırcasına, "Basma günah” diyerek engel olmak istedi. 

Genç kızın gözyaşlarına aldırış etmeyen görevliler yavru köpekleri karga tulumba araca yükledi.

'Yavruları annesinden ayırmayın' dedi tokadı yedi - Resim : 2

Kızın bu anları kaydettiğini gören bir görevli ise “Bizi çekiyor, bak bu bize sıkıntı olur, ben bu şartlar altında çalışamam” diyerek diğer görevliyi uyardı.

'Yavruları annesinden ayırmayın' dedi tokadı yedi - Resim : 3

Tek isteği yavru köpeklerin annesinden ayrılmasını önlemek olan genç kız, aynı mahallede oturan ve amca dediği vatandaştan da tokat yedi. 

'Yavruları annesinden ayırmayın' dedi tokadı yedi - Resim : 4

Görenleri şoke eden tokatın ardından yaşanan tartışma mahallelinin ayırmasıyla son buldu.

'Yavruları annesinden ayırmayın' dedi tokadı yedi - Resim : 5

Genç kızın anbean kayıt altına alınan skandal olayın görüntülerinde, mahalle sakinin yavru köpeğin üstüne bastığı an, çalışanların köpekleri boş çuval gibi araca yüklemeleri ve köpeğin üzerine basan mahalle sakinin gözü yaşlı genç kıza saldırması bulunuyor.

'Yavruları annesinden ayırmayın' dedi tokadı yedi ile ilgili etiketler Sakarya Arifiye köpek yavru köpek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.