Yavru köpeği inşaatta astılar!

Denizli Tavas'ta , inşaatın üçüncü katında boğazından iple asılmış yavru sokak köpek cesedi bulundu. Olayın faili meçhulleri araştırılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Akyol, "Bu tür bir olayın bir insan eliyle yapılması fikri dahi kanımızı dondurmaktadır"dedi.

DHA'da yer alan habere göre olay, Tavas ilçe merkezindeki 5 katlı inşaat halindeki binanın üçüncü katında meydana geldi. Bugün saat 14.00'te binanın üçüncü katındaki pencerenin dışında, boğazına bağlı iple asılı şekilde yavru sokak köpeğini gören çocuk, esnafa haber verdi.

KÖPEĞİN ASILI OLDUĞU KATTA BOŞ İÇKİ ŞİŞELER BULUNDU

Olay yerine gelen ve yavru köpeği boğazından asılı şekilde gören esnaf, vicdansızlığa tepki gösterdi. Binaya çıkanlar, köpeğin asılı olduğu katta boş içki şişeleri buldu.

"BÖYLE BİR VİCDANSIZLIĞI KİM YAPABİLİR?"

Bir çevre sakini, "Bu devirde böyle bir vicdansızlığı kim yapabilir? Bunu yapanın ve yapanların bulunup yetkililer tarafından cezalandırılmasını istiyoruz" dedi. Bölgedeki esnafın yavru sokak köpeğini bildikleri, sürekli sokakta dolaştığı ve besledikleri de öğrenildi. Vatandaşlar olayla ilgili polise ihbarda bulundu.

"BU TÜR BİR OLAYIN BİR İNSAN ELİYLE YAPILMASI FİKRİ DAHİ KANIMIZI DONDURMAKTADIR"

Meydana gelen bu korkunç olayla ilgili açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Bu tür bir olayın bir insan eliyle yapılması fikri dahi kanımızı dondurmaktadır. Ümidimiz ve temennimiz ilçemizde bu tür bir caninin olmaması yönündedir. Yavru canlımızın ölümüyle ilgili kasten veya ihmalkarlık sonucu en ufak bir teşebbüs dahi varsa, bunun hem bir vatandaş hem de bir belediye başkanı olarak sonuna kadar takipçisi olacağıma tüm halkımız önünde söz veriyorum. İnsanlığımıza sığmayacak böyle bir olay bir insan eliyle yapılmışsa, o eli de o ele sahip cani zihniyeti de lanetliyorum. Şu an Olay Yeri İnceleme ekiplerimizin detaylı sonuçlarını bekliyoruz." dedi.

Yavru köpeği inşaatta astılar! ile ilgili etiketler Denizli Tavas yavru köpek katledildi vahşet
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.