Yavru köpeğe akılalmaz işkence! Önce dövdü, sonra çatıdan attı

Mersin'in Adeniz ilçesinde M.K. adlı kişi, evinin çatısında dövdüğü yavru köpeği aşağı attı. Köpeğin dişlerinde kırıklar, gözünde kanama, kalçasında ve sol ayağında kırık oluştuğu belirlendi. O anlar kameraya kaldırılırken, gözaltına alınan M.K. adli kontrolle serbest kaldı.

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Şevket Sümer Mahallesi'nde yaşayan M.K. adlı kişi, evin çatısında şiddet uyguladığı yavru köpeği aşağı attı. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ile Akdeniz Belediyesi ekipleri çalışma başlattı. Olay yerine yönlendirilen ekipler, yaralı köpeği alarak, tedavisi için veteriner kliniğine götürdü.

Yavru köpeğin ön dişlerinde kırıklar, bir gözünde kanama, kalçasında ve sol ayağında kırık oluştuğu belirlendi. Ekipler, köpeğe şiddet uygulayan sahibi M.K.'yi ise gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Köpeğe şiddet anları ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

DHA

Yavru köpeğe akılalmaz işkence! Önce dövdü, sonra çatıdan attı ile ilgili etiketler Mersin yavru köpek köpeğe işkence

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.