Yavaş'tan CHP'lileri kızdıracak sözler: Çetesiniz

Bugün CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş'ın bundan 20 yıl önce yine yerel seçimde Beypazarı Belediye Başkanı adayı olduğu sırada yaptığı bir konuşma ortaya çıktı. O konuşmasında CHP gençliğinin sembol gördüğü isimlere ve Yaşar Kemal'e ağır sözler sarfeden Yavaş "Siz Çetesiniz"... diye seslenmişti...

Mansur Yavaş'ın 1999 yılında Ankara Beypazarı belediye başkanı seçildiği yıldaki yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düştü.

Yavaş konuşmasında şu sözleri sarf ediyor "İkide bir Deniz Gezmiş'i, hakim katili Yılmaz Güney'i, terörist kör Eşber'i ve Yaşar Kemal'i kahraman ilan edip,ülkücüleri mafya ve çete ilan edin azılılara soruyorum bu insanlar mı çete yoksa siz mi çetesiniz. "

Yavaş Konuşmasına şöyle devam ediyor "Değerli hemşehrilerim önümüzde mahalli seçimler var sayın genel başkanımız ve misafirlerimizin huzurunda tekrar soruyorum yapılan ilk mahalli seçimlerinde en az yüzde 51 oy almayı ve belediye başkanlığını genel başkanımıza hediye etmeye söz veriyor musunuz....."

28 Şubat dönemde görevden alınan Refah Partili belediye başkanlarının yanında durup darbecilerin karşısında durması gereken Yavaş bunu seçmenlere sevinç içinde aktarıyor ve o dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da görevden alınacağını adeta muştuluyor. 

Yavaş'tan CHP'lileri kızdıracak sözler: Çetesiniz ile ilgili etiketler CHP Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.