Yatıya Misafirim Var başvuru nasıl yapılır?

Yatıya Misafirim Var başvuru nasıl yapılır? Kanal D’nin renkli ve eğlenceli yeni programı yakında başlıyor. Peki, herkesin katılmak istediği 5 farklı şehir ve 5 birbirini tanımayan kişinin kıyasıya yarıştığı Yatıya Misafirim Var programına başvuru nasıl yapılır?

Yatıya Misafirim Var başvuru nasıl yapılır? Türkiye’nin dört bir köşesinden eğer misafiri en iyi sizin ağırlayabileceğinize inanıyorsanız bu yarışma tam size göre sakın kaçırmayın. Kanal D ekranlarında her gün yayınlanacak olan yeni yarışma programı Yatıya Misafirim Var başvuru nasıl yapılır?

Yatıya Misafirim Var başvuru nasıl yapılır?

Kanal D ekranlarında yakında başlayacak olan Yatıya Misafirim Var programına kanald.com.tr adresinden ya da 0552 995 11 13, 0552 995 11 12 numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Programda, 5 günde, 5 şehir ve şehirlerini temsil eden 5 yarışmacı kıyasıya mücadele edecek. Yarışmacılar, her gün başka bir şehirde, o şehri temsil eden yarışmacının evinde misafir olacak, geceyi orada geçirecek. O şehrin kültürünü tanıyacak, yemeklerini yiyecek ve misafirperverliğini yaşayacak. Konuk olanlar günün sonunda ev sahibine puan verecek. Ertesi gün, başka bir şehir, başka bir yarışmacı ile şehirlerarası mücadele devam edecek. Eğlenceli, bir o kadar da stresli anların yaşanacağı programda, hazırlanan yemekler damaklara, gezilen görülen yerler de gözlere hitap edecek.

Yatıya Misafirim Var başvuru nasıl yapılır?

“Kim daha becerikli? Kim daha hamarat? Kim daha misafirperver?” Program, bütün Türkiye’yi, şehirleri, ilçeleri ve köyleri konukseverlikleriyle yarıştıracak. Drama tadında bir reality olan Yatıya Misafirim Var’ın yapımcılığını BBO Yapım ve Skala Yapım üstleniyor. Genel Yönetmenliğini Şafak Bakkalbaşıoğlu'nun yaptığı “Yatıya Misafirim Var”, yakında Kanal D'de...

Yatıya Misafirim Var başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Kanal D Yatıya misafirim var başvuru nasıl yapılır? başvuru yap ne zaman başlıyor hangi kanal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.