Yatırımcılar telaşlanmıştı: BTC Turk'teki erişim engeli sona erdi!

Dün akşamdan beri erişim sorunu yaşanan BTC Turk'teki arıza giderildi. Borsada parası olanlar derin bir nefes alırken, şirketten yapılan açıklamada erişim kesintilerinin sona erdiği belirtilerek, "Hesap bilgileriniz ile giriş yaparak tüm Türk Lirası ve kripto para bakiyelerini görebilirsiniz." denildi.

Erişim sıkıntısının sona erdiği belirtilen son açıklamada "Değerli kullanıcılarımız, BTC Turk web sitesi ve mobil uygulamalarında yaşanan erişim kesintileri sona ermiştir. Hesap bilgileriniz ile giriş yaparak tüm Türk Lirası ve kripto para bakiyelerini görebilirsiniz. Diğer tüm işlemler sırasıyla aktif hale getirilecek ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulmaya devam edecektir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

 

 

Yatırımcılar telaşlanmıştı: BTC Turk'teki erişim engeli sona erdi! ile ilgili etiketler Sorun btc türk erişim engeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.