Yatakta kahvaltı pozu mahkemelik oldu!

Geçtiğimiz günlerde Yeliz Yeşilmen eşine doğum günü sürprizi olarak hazırladığı kahvaltı anının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşınca alay konusu olmuştu. Fotoğraf konusu büyüyünce çift, hakarete varan yorumlara dava açmaya hazırlanıyor.

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş, atletli pozunun canlı yayın malzemesi yapılması üzerine 'Söylemezsem Olmaz' yapımcılarına ve yorumcularına tehditler savurdu.

Yeşilmen, sosyal medya hesabında eşine doğum günü sürprizi olarak hazırladığı ilginç anları paylaşmış, bu fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Fotoğrafta Akbaş, yatakta atletle kahvaltı yaparken görülüyor.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Tüm magazin programlarında konuşulan bu konuyla ilgili Yeliz Yeşilmen’in eşi Ali Uğur Akbaş’ın Söylemezsem Olmaz yapımcılarına ve yorumcularına tehditler savurduğu öne sürüldü.

Ali Uğur Akbaş’ın tehditlere sessiz kalmayan ekip, Akbaş hakkında suç duyurusunda bulunacağını canlı yayında açıkladı.

yeliz-yesilmen-in-esi-atletli-pozunu-konusan-10418174_5501_m_1

Yatakta kahvaltı pozu mahkemelik oldu! ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen Söylemezsem Olmaz dava ali uğut akbaş atletli kahvaltı yatak pozu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.