Yatağını eşi ve 13 yaşındaki kızla paylaşmış!

İngiltere'nin Godalmilg şehrinin Belediye Başkanı Simon Thornton'un 16 yaşındaki bir kız çocuğuyla 3 yıldır ilişki yaşadığı ortaya çıktı. 20'den fazla cinsel suç ile suçlanan Thornton, tutuklandı.

İngiltere'nin eski Godalming Belediye Başkanı, küçük yaştaki kız çocuğu ile birlikte olmak suçundan tutuklandı. 46 yaşındaki Simon Thornton, 20'den fazla cinsel suç ile suçlanıyor.

"SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ"

Surrey kasabasındaki bir kasapta tutuklanan Thornton polislere, "Benim Godalming Belediye Başkanı olduğumu biliyor musunuz?" diye sordu. Thornton'ın şimdi 16 yaşında olan çocuk ile 3 senedir birlikte olduğu ve cinsel ilişki yaşadığı açıklanırken aynı zamanda evinde pek çok cinsel içerikli uygunsuz materyal de ele geçirildi.

PEK ÇOK FARKLI YERDE BERABER OLMUŞ

16 yaşındaki kurban, kendisine yapılanları bildirmek ve hayatında yarattığı etkiyi ayrıntılarıyla anlatmak için gösterdiği cesaretten dolayı övgü topladı.

Yatağını eşi ve 13 yaşındaki kızla paylaşmış!

Thornton'ın kızı, 13 yaşından itibaren kendi evinde, ofisinde, ormanlık alanda ve minibüsünde hedef aldığı açıklandı.

EŞİ İLE AYNI YATAĞA SOKMUŞ

Eski belediye başkanının durumu normelleştirmek için genç kızı evine getirip eşi ile aynı yatağı paylaştırdığı ve üçlünün zaman zaman beraber uyuduğu öğrenildi.

Depresyonda olan genç kızın şimdi kendini tecrit ettiği öğrenilirken, eski başkana 9 yıl hapis cezası isteyen hakim, "Bu, onun savunmasızlığını sömürdüğün için" dedi.

Yatağını eşi ve 13 yaşındaki kızla paylaşmış! ile ilgili etiketler Belediye Başkanı cinsel istismar Simon Thornton çocuğa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.