Yatağa bağlı ve hasta olanlar nasıl oy kullanacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak olan hasta ve yatağa bağlı olan kişilerin oy kullanmalarına ilişkin sürecin detaylarını anlattı.

Sağlık BakanıFahrettin Koca, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Sağlık Bakanı Koca, "Bu seçimin normal, basit bir seçim olmadığını, 31 Mart'ın tarihi sorumluluk gerektiren bir seçim olduğunu düşünüyorum." dedi.

"SEÇİMDE HASTAYI TAŞIYACAK SİSTEMİ PLANLADIK"
Bakan Koca 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili, şunları kaydetti:

"Hem e-raporu almış yatağa bağlı hastalar için evinde mobil sandığı hem de hastanede yatan ya da evde bakım hizmeti alan ama mobilize edilecek, hastayı taşıyacak sistemi planladık."

Sağlık Bakanı Koca, "Bölgemizde ve dünyada sağlık turizmi pastasından ciddi bir pay almak için son noktadaki şehir hastanelerinin önemli olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"BAYKAL 1 NİSAN'DA TABURCU EDİLECEK"
Deniz Baykal'ı dün ziyaret ettiğini, 1 Nisan itibarıyla taburcu edilerek Antalya'ya kendi evine gitmiş olacağını belirten Bakan Koca, "Baykal'ın Türkiye'nin geleceğini takip ettiğini, gündemi yakinen bildiğini ve gelecekten umutlu olduğunu gördüm." diye konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ SAĞLIK ÜSSÜ YAPMAK İSTİYORUZ"
Sağlık Bakanı Koca, "Türkiye'yi sağlık üssü, sağlık markası yapmak istiyoruz. Şehir Hastaneleriyle sağlıkta geldiğimiz düzeyi taçlandırmak istiyoruz. Şehir Hastaneleri Yeni dönemde birden fazla üniversiteyle iş birliği ve birlikte kullanım protokolü yapılabilir." ifadelerini kullandı.

Yatağa bağlı ve hasta olanlar nasıl oy kullanacak? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Yerel seçim Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.