Parmağını kaybeden Yassine Benzia 7 ay sonra geri döndü

2018-19 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Yassine Benzia, geçirdiği trafik kazasından 7 ay sonra antrenmanlara başladı. Cezayirli futbolcunun yeni takımı Dijon, "Yaşadığı büyük çilenin ardından geri döndü" şeklinde bir paylaşım yaptı. Benzia'nın bir parmağının kesildiği görüldü.

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli döneminde Fenerbahçe formasını 1 sezon kiralık giyen Yassine Benzia'nın sol el işaret parmağı kesildi. Cezayirli futbolcu, yaklaşık 7 ay önce bir trafik kazası geçirmiş ve elini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Uzun süren tedavinin ardından iyileşen Benzia'nın bir parmağının kurtarılamadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'den Olympiacos'a, oradan da Fransa'nın Dijon takımına transfer olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun bir süre özel bir atel ve eldivenle çalışacağı belirtildi.

Parmağını kaybeden Yassine Benzia 7 ay sonra geri döndü ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yassine Benzia dijon
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.