Yasmin Erbil Yasak Elma'dan kovuldu! Ekran macerası kısa sürdü! İşte sürpriz ayrılığın nedeni!

Fox Tv'nin 5 sezondur ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma yeni sezonda da aynı ilgiyi bekliyordu. Ancak gelen reytingler tam tersini söylüyor. Diziyi kesintisiz takip eden izleyici bile yeni sezon bölümlerini beğenmedi. Bu düşüşün faturası ise diziye yeni katılan Yasmin Erbil'e kesildi.

Fox'un fenomen dizisi Yasak Elma'da oynamaya başlayan ve oyunculuk yapmak isteyen Yasmin Erbil diziden kovuldu. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in güzeller güzeli kızı Yasmin Erbil, kısa süre önce ekrana macerasına başlamıştı.

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda büyük umutlarla kadroya dahil edilen Yasmin Erbil'in dizideki performansı beğenilmedi. Sosyal medya kullanıcıları tarafından da dile getirilen bu durum sonrası dizisinin yapımcı ve senaryo ekibi Yasmin Erbil'li sahneleri bölümlerden çıkartmaya karar verdi.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den cüretkar pozlar! Önce havuzdan  sonra yatak odasında paylaştı derin dekoltesi olay oldu - Galeri - Takvim

YASMİN ERBİL YASAK ELMA'DAN KOVULDU!

Dizide Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Kumru karakterinin en yakın arkadaşı Canan'ı oynayan Yasmin Erbil, Yasak Elma'dan kovulunca oyunculuk macerası da bitmiş oldu.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil cesur pozuyla nefes kesti!  Takipçilerini büyüledi - Internet Haber

İlerleyen bölümlerde Kumru’nun babası Doğan’la yakınlaşması planlanıyordu. Ancak performansı ile geçer not alamayan Yasmin Erbil'in tüm sahneleri senaryodan çıkarıldı.

Yasmin Erbil Yasak Elma'dan kovuldu! Ekran macerası kısa sürdü! İşte sürpriz ayrılığın nedeni! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.