Yasmin Erbil Yasak Elma setine çabuk alıştı! Oyuncu karavanda bacak şovu yaptı!

Yasak Elma dizisinin çiçeği burnunda oyuncusu Yasmin Erbil sete çabuk alıştı. Yeni sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin setinde karavandan pozlar veren oyuncu bu kez bacak şovuyla büyüledi.

Yasmin Erbil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla magazin gündemini sarsmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yatak pozuyla hayranlarını sevindiren güzel oyuncu bu kez setten paylaştığı pozlarla gözlere hitap etmesini bildi.

YASMİN ERBİL KARAVANDA BACAK ŞOVU YAPTI!

Fox Tv'nin bu sezon da büyük reytingler beklediği dizisi Yasak Elma'nın yeni sezonunda yer alacak olan şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, çekimler sırasında karavanından paylaştığı pozlarla büyüledi.

Kısa zamanda çok sayıda beğeni alan 25 yaşındaki ünlü isim, fotoğrafın altına ise "Karavan fotoğrafı da geldiğine göre..." notunu düştü. Ünlü manken Nergis Kumbasar ve sunucu Cansu Canan da alevli emoji kullanarak yorum yaptılar.

Geçtiğimiz günlerde verdiği yatak pozuyla olay yaratan güzel oyuncu karavanda yaptığı bacak şovuyla yine dikkatleri üzerine çekti.

 

Yasmin Erbil Yasak Elma setine çabuk alıştı! Oyuncu karavanda bacak şovu yaptı! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.