Yasmin Erbil, Altın Kelebek'teki konuşmasıyla gündem olan Pınar Deniz'i ti'ye aldı

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü almak için çıktığı sahnede yaptığı konuşmayla eleştirilerin hedefi olmuştu. Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Pınar Deniz'e göndermede bulundu.

Dün gerçekleşen Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülününün sahibi olan Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz yaptığı konuşmayla sosyal medyanın diline düşmüştü.


Dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğunu açıklayan Pınar Deniz konuşmasında "İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.


Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Pınar Deniz'in bu açıklamalarını ti'ye aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yasmin Erbil yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Yasmin Erbil'in paylaşımına düştüğü not ise görenleri şaşırttı.

Yasmin Erbil, Altın Kelebek'teki konuşmasıyla gündem olan Pınar Deniz'i ti'ye aldı - Resim : 2

Kiremit rengi saten elbisesiyle objektiflere poz veren Yasmin Erbil gönderisine ''Dunyayi kurtarmak icin oyuncu olmak istiyorum'' notunu düşerek Pınar Deniz'e göndermede bulundu. Erbil'in pozları kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Yasmin Erbil, Altın Kelebek'teki konuşmasıyla gündem olan Pınar Deniz'i ti'ye aldı ile ilgili etiketler Yasmin Erbil Pınar Deniz Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.