Yaşlılar yerinde durmuyor! Şimdi de pazara akın ettiler

Hatay'ın Belen ilçesinde kurulan semt pazarında esnaf da müşteri de koronavirüs önlemlerini ciddiye almadı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının yasak olmasına rağmen Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi’nde Salı günleri kurulan semt pazarında bu uyarılara çok da önem verilmediği gözlendi.

Yaşı 65 üzeri gösteren bir esnaf yaşını gizleyerek, “Ben daha 15 yaşındayım, korona ne ki abartmayın herkes kendini korusun yeter” şeklinde konuştu.

Yaşlılar yerinde durmuyor! Şimdi de pazara akın ettiler

Yan tezgahtaki esnaf ise eldiven ve maske ile tedbir aldıklarını, 65 yaş üstü vatandaşların ise pazara gelmediğini söylediler.

Bir başka esnaf ise, “Belki 65 yaş üstü gösteriyorum ama ben çok sefalet ve çile çektim ama yaşım 57. Pazarda 65 yaş kuralına pek uyulmuyor" dedi.

Yaşlılar yerinde durmuyor! Şimdi de pazara akın ettiler - Resim : 2

62 yaşındaki bir başka vatandaş ise, “Ben daha 65’e ulaşmadım 62’deyim sınırdayım daha” şeklinde konuşarak tebessüm etti.

Yaşlılar yerinde durmuyor! Şimdi de pazara akın ettiler ile ilgili etiketler Hatay Pazar Günü Koronavirüs Korona yaşlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.