Yaşlı kadını telefonda kandırıp, 3 milyon lira dolandırdı

Nazilli'de yaşlı bir kadına, kendisini asker, polis, hakim ve savcı gibi tanıtan dolandırıcılar iki ay içerisinde toplam 3 Milyon TL dolandırdı. Dolandırıcı polislerin 9 ekipli operasyonu ile yakalanırken, yaşlı kadın uzun süre polislere sarılıp teşekkür etti.

Emekli gurbetçi olduğu öğrenilen 76 yaşındaki H.G. isimli yaşlı kadını telefonla arayarak kendisini asker, polis, hakim ve savcı gibi tanıtan dolandırıcılar iki ay içerisinde toplam 3 Milyon TL dolandırdı.

Son olarak tekrar dolandırıcıların telefonla arayıp para istemesi üzerine Polise müracaat eden yaşlı kadın dolandırıldığını anladı. Nazilli Polisinin saatlerce hazırlandığı operasyona 9 ekip katıldı.

Her sokakta tedbir alan polis ekipleri yaşlı kadından parayı teslim almak üzere buluşma yerine gelince harekete geçti. Polisler şüpheliyi kovalamaca sonucu yakaladı.

Film sahnelerini aratmayan operasyon sonrası yakalanan İ.E.H. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şahsın yarın adliyeye sevke edileceği öğrenildi. Dolandırıcıların elinden kurtulan yaşlı kadının uzun süre polislere sarılıp teşekkür ettiği öğrenildi.

Yaşlı kadını telefonda kandırıp, 3 milyon lira dolandırdı ile ilgili etiketler Nazilli Dolandırıcı 3 milyon lira
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.