Yaşlı kadın, 'Suriye'de ne işimiz var' diyenlere öyle bir cevap verdi ki!

Mehmetçik'in Türkiye sınırlarını güvende tutmak için sürdürdüğü Bahar Kalkanı Harekatı'nın yankıları sürerken, sosyal medyada Fatma isimli yaşlı bir kadının "Suriye'de ne işimiz var" sorusuna verdiği cevap, gündeme oturdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında bölgede yer alan askerlerimiz, sınır güvenliğini sağlamak ve olası yeni bir göç dalgasının önüne geçmek adına, Suriye'nin birçok bölgesinde etkin bir şekilde görev alıyor. 

Geçtiğimiz hafta, Suriye’nin İdlib bölgesinde katil Esed rejiminin alçak saldırısı sonucu 34 askerimiz şehit oldu. Bazı kesimler ise 'Türk askerinin Suriye'de ne işi var' sorularıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti eleştiri yağmuruna tuttu. 

'İÇİMİZDEKİ HAŞERELER ZANNEDİYORLAR Kİ...'

Tüm bu gelişmelerin yankıları sürerken, sosyal medyada Fatma isimli yaşlı bir kadın, "Suriye'de ne işimiz var" sorusuna verdiği cevapla, gündeme oturdu.

Malatyalı olduğu belirtilen yaşlı kadın, soruya, ''Nasıl ne işimiz var. Düşman gelmiş, girmiş evimizin içine. Biz Suriye'ye gitmezsek Türkiye'yi taksim ettiler paylaştılar. Onlar bizim içimize girecekti. Ne demek? Benim iki dedem şehit. Biri Çanakkale'de 23 yaşında. Biri Sakarya'da... Yedi erkekten bir tanesi geri gelmedi. Kanlarımızla canlamızla bu vatanı kurtardık. Ama içimizde bu mikrop haşereler var ya zannediyorlar ki kurtulacağız.'' diyerek yanıt verdi.

Söz konusu görüntüler binlerce kez paylaşıldı.

Yaşlı kadın, 'Suriye'de ne işimiz var' diyenlere öyle bir cevap verdi ki!


Yaşlı kadın, 'Suriye'de ne işimiz var' diyenlere öyle bir cevap verdi ki! ile ilgili etiketler Malatya Suriye Bahar Kalkanı Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.