Yaşlı kadın boğazı kesilerek öldürüldü

Erzurum'da 76 yaşındaki kadın boğazı kesilerek öldürüldü. Talihsiz kadının cesedi ziyaretine gelen kızı tarafından bulundu. İlk incelemelerde evin kapısında bir zorlama olmadığı görüldü. Hayatını kaybeden kadının yakınları sinir krizi geçirirken polisin olayı aydınlatmak için çalışmaları sürüyor.

Olay, Palandöken ilçesine bağlı Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kızı annesi Melek Bulut’u (76) ziyaret etmek için evine gittiğinde korkunç manzara ile karşılaştı.

Yaşlı kadın boğazı kesilerek öldürüldü

Kızı, yanına yaklaştığında annesinin boğazı kesilerek öldürülmüş olduğunu gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaşlı kadın boğazı kesilerek öldürüldü - Resim : 2

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede kapıda zorlanma olmadığı belirtildi. Bulut’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Yaşlı kadın boğazı kesilerek öldürüldü - Resim : 3

Olayı duyan Bulut’un yakınları apartman önünde sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaşlı kadın boğazı kesilerek öldürüldü ile ilgili etiketler Erzurum cinayet boğazını kesti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.