Yaşlı çift el ele tutuşup ölüme atladı!

Bodrum'da el ele tutuşan yaşlı çift denize atladı. Çevredekilerin yarım için seferber olduğu çift, boğulmaktan son anda kurtarıldı. O anlar vatandaşlardan biri tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Muğla'nın ilçesi Bodrum'daki Liman Başkanlığı önünde, evli oldukları öğrenilen 74 yaşındaki İsmail İ. ile 69 yaşındaki Hülya İ. ele ele tutuşup denize atladı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar çifti kurtarmak için seferber oldu. Limanda bağlı teknelerin üzerine çıkan vatandaşlar, çift boğulmak üzereyken son anda kurtardı.

Yaşlı çift el ele tutuşup ölüme atladı!

İhbar üzerine Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı ekipleri de olay yerine geldi. Çift denizden alındıktan sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarına alındı. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çift tedavi altına alınırken, genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yaşlı çiftin kurtarılma anı ise vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi. Yaşlı çiftin ailevi problemler yaşadıkları öğrenildi.

İHA

Yaşlı çift el ele tutuşup ölüme atladı! ile ilgili etiketler Bodrum yaşlı çift denize atladı intihar girişimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.