Yaşlı çift çıkan yangında yaşamını yitirdi

Antalya'da sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle bir barakada yangın çıktı. Çıkan yangında yaşlı karı koca yaşamını yitirdi. Bir anda barakayı saran alevler nedeniyle dışarıya çıkamayan yaşlı çift korkunç şekilde hayatını kaybetti.

Kemer ilçesinde sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle çıkan yangında baraka ev kül olurken, içeriden çıkamayan Mehmet Duyan (91) ve Ümmü Duyan (96) çifti yaşamını yitirdi.

Yaşlı çift çıkan yangında yaşamını yitirdi

Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesi Gedelme mevkisinde Mehmet ve Ümmü Duyan çiftinin yaşadığı, etrafı taşlarla çevirili, üzeri ise naylon ile kaplı barakada sobadan çıkan kıvılcım nedeniyle saat 17.00 sularında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın tüm evi sararken, yaşlı çift ise evden çıkmayı başaramadı.

Yangını gören Duyan çiftinin torunları itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen evde Mehmet ve Ümmü Duyan çiftinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Yaşlı çift çıkan yangında yaşamını yitirdi - Resim : 2

Cumhuriyet savcısı ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından evden çıkartılan Duyan çiftinin cansız bedenleri Kemer Devlet Hastanesi morguna, oradan da otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yaşlı çift çıkan yangında yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Antalya Yangın yaşlı çift olay yeri
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.