Yaşlı adamın göğsüne yorgun mermi isabet etti!

Rize'de çaylık arazisinin otlarını temizleyen Şükrü Erbaş isimli vatandaş bir anda kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Erbaş'ın göğsüne yorgun mermi isabet ettiği anlaşıldı. Tedavisinin ardında taburcu edilen Erbaş, "İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı" diyerek isyan etti.

Rize'nin Güneysu ilçesi Yeşilyurt köyünde  meydana gelen olayda, Şükrü Erbaş çay arazisinin temizliğini yaparken aniden kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Erbaş'ın göğsüne yorgun merminin isabet edip, çıktığı belirlendi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Erbaş, "İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Silahla oynarken bir insanı canından edebilirler" diyerek isyan etti.

Yaşlı adamın göğsüne yorgun mermi isabet etti!

"STRES ATAYIM DİYE SİLAHA SARILANLAR BAŞKALARININ CANINI YAKIYOR"

Birden göğsünden ses geldiğini anlatan Şükrü Erbaş, "Gözlüğümün camı patladı zannettim sonrasında göğsümde müthiş bir ağrı oldu. Baktım gözlük sağlam ama göğsümden kan akıyor. Vurulduğumu anladım ama bir ses duymayınca susturucu ile vurdular, diye düşündüm. Aklıma hiç yorgun mermi gelmedi. Bir kurşunu sıkan ikinciyi de sıkar, diye bekledim. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Stres atayım, diye silaha sarılanlar, başkalarının canını yakıyor. Biraz başım öne doğru olsaydı kurşun başıma girmiş olacaktı ve belki de hayatta olmayacaktım" dedi.

Yaşlı adamın göğsüne yorgun mermi isabet etti! - Resim : 2

"BİZİM BAŞIMIZA GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEZDİK"

Şükrü Erbaş'ın eşi Hamide Erbaş da kazayı ucuz atlattıklarını belirterek, "Kurşun başına gelseydi çok daha farklı sonuçlar olurdu. Silah alıp sağa sola ateş ederken, merminin birilerinin canını yakacağını kimse unutmasın. Önceki yıllarda da böyle olaylar duyuyorduk ama bizim başımıza geleceğini hiç düşünmemiştik" diye konuştu.

Yaşlı adamın göğsüne yorgun mermi isabet etti! ile ilgili etiketler Rize silah Güneysu yorgun mermi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.