Yaşlı adama cami çıkışında tekme tokat saldırdı!

Isparta'da yaşlı dükkan sahibi ile kiracısı arasındaki hukuku süreç, cami çıkışında kavgaya dönüştü. Yaşlı adamı önce iten kiracı sonra da tekme tokat girişti. Caminin güvenlik kamerasına anbean yansıyan kavgada yaşlı adam yere düşerken, kiracı arkasına bakmadan koşarak oradan kaçtı. Hastaneden darp raporu alan dükkan sahibi kiracısından şikayetçi oldu.

Olay, 2 Kasım akşamı Isparta Yedişehitler Mahallesi’ndeki Yedişehitler Camii’nde meydana geldi.

İddiaya göre, aralarında uzun süredir kira kontratı ve tahliye konularıyla ilgili anlaşmazlık bulunan kiracı Y.B. ile dükkan sahibi Faruk Genç, cami kapısı önünde namaz çıkışı karşılaştı.

İkilinin konuşması kısa süre sonra önce tartışmaya ardından da kavgaya dönüştü. 

Yaşlı adama cami çıkışında tekme tokat saldırdı!

Kiracısı, Faruk Genç’i iterek duvara doğru götürürken, yaşlı adam ise eline geçirdiği ayakkabı çekeceğiyle karşılık verdi. Bir süre sonra devam eden tartışmada, iş adamı Y.B., yaşlı adama tekmeler atarak, yere düşürdükten sonra koşarak bölgeden uzaklaştı. Saldırı sonrası güçlükle sakinleşen yaşlı adam, hastaneye giderek darp raporu aldıktan polis merkezine müracaat ederek, kiracısı Y.B.’den şikayetçi oldu.

Yaşlı adama cami çıkışında tekme tokat saldırdı! - Resim : 2

'KAPIDA KARŞILAŞTIK'

Yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri’ne anlatan dükkan sahibi Faruk Genç, “Ben bu caminin devamlı gelen cemaatiyim. Buradaki hocalarım da diğer cemaattekiler de beni bilir, yerine göre müezzinlik de yaparım bu camide. Buraya namaza gelmiştim. O gün hastalandım, öksürük ve rahatsızlığımdan dolayı namazı kılamadım. Dışarı çıkmam icap etti. Çıkarken, bu şahısla kapıda karşılaştık” dedi.

Yaşlı adama cami çıkışında tekme tokat saldırdı! - Resim : 3

Kiracısı konumundaki iş adamı Y.B. ile önceden yaşadıkları sorunlar ile hukuksal süreci anlatan dükkan sahibi Genç, “Daha önce 10 senelik kira sözleşmesi yaptık sonra mahkemelik olduk. Cami çıkışında peşimden geldi, ben de ‘Gel konuşalım’ dedim. O, bana ‘Karşıya gidelim, orada konuşalım’ dedi. Ben de ‘Yok, burada konuşacağız’ dedim. Konuşmaya başladık ve ben, ‘Nasıl yaptın bu işleri, ayıp değil mi bu?’ dedim, bana, ‘Sen istedin bunları’ dedi. Tartışırken bana yumruk salladı, ben de ona karşılık verince, ciğerime tekme attı. Ben kendimi savundum, yere düştüm, zaten kameralar da gösteriyor. Sonra cemaatten biri çıktı ve araya girdi, beni tuttu." diye konuştu.

Yaşlı adama cami çıkışında tekme tokat saldırdı! - Resim : 4

Olaydan sonra karın ve göğüs bölgesinde bir ağrı hissettiği için hastaneye gittiğini kaydeden Genç, “Benim, daha sonra kaburgamda bir kırıklık veya ne olduysa onu göstermek için hastaneye gittim, muayene oldum ve 2 saat orada kaldım. Rapor aldım, ertesi günü de karakola gittim ve şikayette bulundum” şeklinde konuştu.

Yaşlı adama cami çıkışında tekme tokat saldırdı! ile ilgili etiketler Isparta cami Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.